Waarom een elektrische step kopen?

Waarom een elektrische step kopen?
Nu het weer lekker weer wordt, ben je vaker buiten te vinden. Dit is natuurlijk heerlijk, maar het vervoeren van A naar B kan soms een obstakel zijn. Je hebt bijvoorbeeld geen zin om met het openbaar vervoer te gaan, punt B is te dicht bij om met de auto te gaan, maar voor lopen is het toch nét te ver. Wij hebben bij Emarqt de ideale oplossing voor je, namelijk: esteps (elektrische steps). Het is naar onze mening hét vervoersmiddel van de toekomst. Waarom vraag je je dan af, dat gaan we in deze blog even haarfijn voor je op een rijtje zetten. Waarschijnlijk heb je na het lezen van de voordelen ook zin om een rondje te toeren.

Het kost weinig energie

Je kent het vast wel: je fietst op een zomerdag naar je vrienden in de zon. Heerlijk natuurlijk om even buiten te zijn, maar als je aan komt merk je eigenlijk pas hoe warm je het hebt. Dat zomer zonnetje op de fiets heeft plaats gemaakt voor een warmte-aanval waar je u tegen zegt. Met een elektrische step geniet je van de zomerzon, maar dan zonder de inspanning van het fietsen. Je komt dus helemaal fris en fruitig op je bestemming aan.

Een elektrische step is goedkoop in gebruik

Een elektrische step is het ideale vervoersmiddel als je goedkoop en efficiënt van A naar B wilt. In vergelijking met bijvoorbeeld een scooter of een elektrische fiets is een elektrische step erg goedkoop. Voor een elektrische fiets of een scooter betaal je al snel meer dan €1000 euro, terwijl je een elektrische step al aan kan schaffen vanaf ongeveer 250 euro. Daarnaast heb je voor een elektrische step geen brandstof nodig, wat ook weer in de kosten snijdt. Laad de step op aan je stopcontact en je bent klaar voor je volgende ritje.

Elektrische stepjes worden niet gestolen

De meeste elektrische steps zijn vrij licht van gewicht. Hierdoor is het heel makkelijk om deze binnen te zetten als je bij je bestemming aankomt. Meestal wegen de steps rond de 12 kg. Al onze elektrische steps zijn daarbij ook nog in te klappen, waardoor deze erg makkelijk op te bergen is onder je bed bijvoorbeeld. Makkelijk op te ruimen en daardoor ook onbereikbaar voor dieven, ideaal!

Makkelijk te besturen elektrische steps

Ben je nou helemaal om en denk je: ‘ik wil zo’n elektrische step hebben!’ Dan hebben we van Emarqt goed nieuws, we hebben namelijk een aantal modellen van het merk MPMAN op voorraad gekregen. Een kwalitatief merk dat zich specialiseert in e-mobility (het vervoer met elektrische vervoersmiddelen). Deze steps staan nu voor een scherpe prijs op Emarqt. De TR140 is een instapmodel step met een actieradius van ongeveer 10 km en een maximum snelheid van 18 km per uur. De TR260 is een mooi rood/zwart model met een snelheid van 20 km per uur en een actieradius van 20 km. De TR400 serie is te verkrijgen in het wit en het zwart en beschikken over grotere banden dan de TR260 en gaan daarnaast ook maximaal 20 km per uur en gaan ook 20 km lang mee. De TR500 is een step met een zadel en een gaspedaal als bij een normale scooter. Dus door aan het stuur te draaien. Deze mooie elektrische step gaat maximaal 25 km/u en gaat maximaal 15 km mee. Geniet van vrijheid en een makkelijk vervoersmiddel voor in de zomer! Geniet van je elektrische step!

Durf te ontdekken.

Volgende lezen

Ga je voor de lawa of de kowa?
Emarqt Televisie

Laat een reactie achter

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.