• Gratis verzending binnen Nederland

  • Voor 15 uur besteld, morgen in huis*

  •  Gratis retourneren

Retourneren & Repareren

Retourneren

Wij bij Emarqt doen ons uiterste best om alleen de beste producten te leveren. Het kan natuurlijk toch voorkomen dat een product tóch niet bevalt. Wij hanteren daarom de onderstaande regels voor het retourneren van producten.

Volledige bedrag terugbetaald

In het kort: je hebt 30 dagen de tijd om producten retour te sturen voor een volledige terugbetaling.

Als consument heb je standaard 14 dagen recht van retour in Nederland. Daarnaast bieden wij bij Emarqt een extra 16 dagen recht van retour. Als consument heb je dus 30 dagen de tijd om het product zonder het opgeven van een reden retour te sturen. We hebben natuurlijk liever dat je wel een reden van retour opgeeft, zodat we kunnen verzekeren dat dit in de toekomst wordt verbeterd.

Omruiling/reparatie van kapot product

In het kort: Je hebt daarnaast recht op een reparatie/omruiling van je product als deze binnen 2 jaar kapot gaat.

Voor alle producten op Emarqt bieden we daarnaast een garantietermijn aan van 2 jaar. De garantietermijn houdt in dat producten die kapot gaan, retour gestuurd kunnen worden. Het product wordt dan door onze specialisten gecontroleerd en waar mogelijk gerepareerd of anders omgeruild.

Het is helaas niet mogelijk om een product om te ruilen voor een ander product. Wat je dan het beste kan doen is het product retour aanmelden en een nieuwe bestelling op Emarqt.com plaatsen. Deze bestelling wordt dan de volgende dag geleverd en het geld van de oude bestelling wordt teruggestort.

Hoe kan ik mijn retour aanmelden?

In het kort: stuur een mail naar hello@emarqt.com en volg de retourinstructies op.

Voor reparaties kan je een mail sturen naar hello@emarqt.com. Vergeet hierbij niet je naam en het bestelnummer te vermelden. Je krijgt een formulier om een retouropdracht aan te maken. Schrijf hier altijd duidelijk bij wat het probleem is met het product en of je het geld terug wil (binnen 30 dagen) of dat je een nieuw product wil ontvangen. Vervolgens gaat onze retourafdeling ermee aan de slag en wordt het product verwerkt binnen 2 weken.