Mobiele Airco

Waar moet ik op letten bij het kopen van een mobiele airco?

Mobiele Airco

De zomer is voor de meeste mensen het favoriete seizoen. Toch is het een nadeel dat je op de warme dagen bijna uit je bed drijft van de hitte. Er zijn tegenwoordig verschillende opties om je hete kamer toch een stuk aangenamer te maken. Hieronder vind je een aantal tips om rekening mee te houden bij de aankoop van een mobiele airco.

De grootte van je kamer
Het klinkt heel logisch: hoe groter de kamer, hoe meer vermogen de airco moet hebben. Het vermogen van een airco wordt uitgedrukt in BTU (British Thermal Unit). Hoe hoger het BTU, hoe een grotere ruimte een airco kan koelen. De meeste mobiele airco’s hebben een BTU van tussen de 7000 & 9.000. Een airco van 7000 BTU werkt voor een kamer tot 25m². Een 9000 BTU airco werkt zelfs voor kamers tot 33m². Meet je kamer dus even op en kijk welke airco voor jou geschikt is.

De functies van de airco
Airco’s zijn multifunctionele apparaten. Het wordt ten onrechte gedacht dat airco’s alleen gebruikt kunnen worden om de lucht te koelen. Al onze airco’s kunnen namelijk naast lucht koelen ook de lucht ontvochtigen of als ventilator gebruikt worden. Je kiest op de airco zelf welke functie je wil gebruiken om zo de ideale ambiance te creëren in je kamer.

Smart of niet smart
Wil je je kamer alvast koelen terwijl je zelf nog op je werk bent of kan je wel wachten en thuis op de knop drukken? Kortom: wil je graag een slimme (smart) airco of heb je dat niet zo nodig. Door middel van een app kan een slimme airco op afstand bestuurd worden en heeft dit dus net wat extra mogelijkheden dan zijn niet ‘slimme’ broertje.

Ben je benieuwd geworden naar onze airco’s? Neem dan een kijkje op de airco pagina en vind de airco die het beste bij jou past!

Volgende lezen

Emarqt Televisie
Ontdek de nieuwe Ninja Creami Deluxe!

Laat een reactie achter

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.