• Gratis verzending binnen Nederland

  • Voor 15 uur besteld, morgen in huis*

  •  Gratis retourneren

FAQ

Levertijd

Per product vind u de levertijd op de productpagina. We doen er alles aan om dit artikel op tijd te bezorgen. Het is echter in een enkel geval mogelijk dat door omstandigheden de bezorging vertraagd is.

Covid19 | Speciale omstandigheden

Vanwege de enorme druk bij de postbedrijven, kan het voorkomen dat uw pakketje iets vertraagt aankomt. Wij vragen voor uw begrip en u kunt altijd onze klantenservice bereiken om de status van uw bestelling op te vragen. 

Bezorgopties

We bieden verschillende opties aan voor het bezorgen of ophalen van je bestelling. Welke opties voor jouw bestelling beschikbaar zijn, zie je bij het afronden van de bestelling.

Garantie

Op al onze producten zit een minimale garantietermijn van 2 jaar. Per product kunt u op de productpagina de exacte garantietermijn vinden.

Retourneren en voorwaarden

U heeft 30 dagen bedenktijd en u kan gratis retourneren. U neemt eerst contact op met onze service-afdeling om het retour aan te melden via hello@emarqt.com.

Reparaties

Voor reparaties kunt u een mail sturen naar hello@emarqt.com. U krijgt dan de instructies om het product op te sturen. Vervolgens gaat de retouren afdeling kijken of het product te maken is en anders gaan ze een vervangend product opsturen of krijgt u het geld terug.