Je huis slimmer maken? Nikkei komt met nieuwe Smart Home-Line.

Je huis slimmer maken? Nikkei komt met nieuwe Smart Home-Line.

De nieuwe Smart lijn van Nikkei zijn een must-have voor elke tech-fanaat. Met de introductie van de BELL4, CAM2 & CAM4 brengt Nikkei drie nieuwe producten uit die je huis slimmer maken, voor een betaalbare prijs. Hieronder zullen de drie producten worden toegelicht en zal er worden uitgelegd waarom jij deze moet hebben!

Gemakkelijk te bundelen
De drie producten zijn los van elkaar te gebruiken, maar kunnen ook gecombineerd worden in de app. De BELL4 is een slimme deurbel. Hiermee kan je op elk gewenst moment zien wie er voor je deur staat en tegen diegene praten. Voor binnen zijn er twee verschillende camera’s ontwikkeld: de CAM2 en de CAM4. De CAM2 is een goedkopere vaste camera en is de CAM4 een draai- en kantelbare dome-camera. Alle drie de producten draaien op Tuya en zijn te gebruiken met de Nikkei Smart App (App store & Google Play).

Compleet pakket
De verschillende producten hebben alles in de verpakking om direct aan de slag te kunnen. Het enige wat je hoeft te doen is de producten op je wifi netwerk te verbinden. Hierna kan je alle functies gebruiken door verbinding te maken met de app. Zo simpel is het. De producten zijn in de app naar je eigen wensen in te stellen.

Alle drie de apparaten zijn multifunctioneel en kan je dus voor verschillende doeleinden gebruiken.

  • Praat bijvoorbeeld via de deurbel met de bezorger als er een pakketje geleverd wordt of praat via de camera’s met mensen die op dat moment in je huis zijn
  • Schakel de bewegingsdetectie in van de binnen camera’s en zie wat er gedurende de dag in en om je huis gebeurt. De BELL4 kan alles rond je huis registreren en de CAM2 &CAM4 registreren alles binnen.
  • Door gebruik van de nachtstand kan je ook ’s nachts haarscherp (Full HD) alles in de gaten houden op alle drie de producten
  • Maak screenshots, sla afbeeldingen en video’s op via de SD kaart & kijk deze op een later moment terug.
  • Je krijgt een melding via je telefoon als er iets gebeurt voor de camera’s. Klik op de melding en zie direct wat er gebeurt.
  • Even druk bezig? Geen probleem, je kan instellen dat je tussen bepaalde tijden even geen melding wil krijgen zodat je ongestoord je werk kan blijven doen.
  • De deurbel wordt naast de app ook met een handige binnen-bel geleverd, zodat je deze ook hoort als je gewoon thuis bent, lekker old school.

De Nikkei smart-line werkt op wifi en werkt heel eenvoudig. Sluit ze aan en je kan direct aan de slag. Ben je benieuwd geworden of één van de producten iets voor jou is? Bekijk deze producten dan snel.

 

Volgende lezen

De vijf beste blenders

Laat een reactie achter

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.